Zakelijke reizen

Onvergetelijke trips
voor personeel en relaties

Personeelsuitjes en incentives

Verwen uw medewerkers met een écht origineel personeelsuitje en toon zakenrelaties uw waardering met een topklasse incentive. Met meer dan 40 jaar ervaring in de zakelijke markt weet Van Helden Travel precies waar het om draait bij constructief teambuilden en incentives. Wij zorgen voor de juiste ambiance en setting, van nationaal tot wereldwijd, van klein tot groot budget. Van Helden Travel heeft altijd een passende invulling voor stijlvolle personeelsuitjes en incentives.

Onvergetelijke trips voor personeel en relaties

Onze creativiteit in het samenstellen van een onvergetelijke trip voor uw personeel of incentive voor uw zakenrelaties is ongeëvenaard. Van een vrolijke personeelsdag in Amsterdam of een bijzondere diamant-toer door Antwerpen tot een scootersafari in Finland of catamaranzeilen in Dubai. Met culinaire en culturele ontspanning van topniveau, alles tot in de finesses geregeld, want de toegewijde service van Van Helden Travel laat niets aan het toeval over. Onze personeelsreizen en incentives staan garant voor een ervaring waar uw medewerkers en relaties nog lang over zullen napraten.

Bijzondere incentives voor medewerkers en zakenrelaties

Iedere incentive wordt een bijzondere ervaring voor uw medewerkers en zakenrelaties. Het kan van klein naar groot: in een Deux Chevaux door Nederland tot Italië per Ferrari met eersteklas restaurants en vijfsterren hotels. Of voor 007-fans: zeer realistische nepontvoeringen, nepdrugssmokkel en nepachtervolgingen in speedboot of helikopter. Alles vastgelegd op onzichtbare camera’s om te kijken en nooit te vergeten. De mogelijkheden zijn legio. Van Helden Travel zorgt voor maatwerk en de personal touch. Wij laten uw bedrijfsnaam klinken met spraakmakende personeelsuitjes en incentives!

Van Helden Travel zoekt voor ieder budget de perfecte locatie voor een écht bijzonder personeelsuitje of een onvergetelijke incentive.

“Soepeltjes verloopt alles volgens plan – top!”

Contact met ons

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Stedentrips

Verrassende bestemmingen, bijzondere activiteiten en persoonlijke extra’s.

Aankleding feest

Feesten en events met perfecte entourage en stijlvol raffinement.

Culinaire reizen

Dining & wine, culinaire reizen en kookcursussen overal ter wereld.