Miami

Glitter & glamour
summum van zon & watersport

Luxe zonvakantie Miami

Geniet van een exclusieve zonvakantie aan Miami Beach, het bruisende hart van het zuiden van Florida USA. In deze moderne metropool vindt u gezellige wijkjes, grootse winkelcentra en de hipste clubs en restaurants. Lekker flaneren op Lincoln Road, met  z’n vele boetiekjes, shopping malls, outlets en exclusieve winkelcentra zoals Bal Harbour. Vanuit uw hotel wandelt u zo het brede strand op. Heerlijk nietsdoen is in het zonovergoten Miami een prima alternatief!

Luxe beach clubs in Miami

U verblijft in een van de fantastische beach resorts aan de schitterende kustlijn van Miami Beach. Dit is dé badplaats to be waar het draait om zonnen, zien en gezien worden. Qua sport is álles op of onder water mogelijk! Langs de aangrenzende Ocean Drive liggen tientallen restaurants, barretjes en hippe clubs om in luxe ambiance van de zon te genieten. Bijvoorbeeld bij Nikki Beach, op een zacht hemelbed, genietend van een seafood plate met een glas champagne. Vooral in de avonduren is Ocean Drive een prachtig plaatje met kleurig verlichte art-deco gebouwen.

Bruisend uitgaansleven in Miami Florida

Drommen mensen, Amerikaanse oldtimers en peperdure bolides die voor de exclusieve hotels mogen bivakkeren maken het plaatje tijdens deze bijzondere strandvakantie in Miami compleet. Bij alles wat u onderneemt bent u van één ding verzekerd, en dat is een spectaculaire setting. Vanaf uw dinertafel stapt u geruisloos het populaire nachtleven in. In Miami bubbelt en bruist het dag en nacht!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Oceanië

Ontdek de outback en geniet van paradijselijke schoonheid.

Sardinië

Jetset parel in de Middellandse Zee met fantastische stranden.

Aankleding feest

Feesten en events met perfecte entourage en stijlvol raffinement.